RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Коли в Україні закінчаться снігопади: синоптики дали свіжий прогноз

Щонайменше до кінця поточного тижня в Україні триватимуть снігопади. Уже з 25-26 березня в країну прийде потепління.

Про це повідомляють синоптики.

"З незначними коливаннями мінусова температура протримається в Україні до 23-24 березня, після чого почнеться потепління. В кінці місяця очікується більш істотне зростання температури та інтенсивне танення снігового покриву", - заявив директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда в коментарі Громадському радіо.

Синоптик Наталія Діденко повідомляє, що 20 березня Україна накриє черговий циклон.

"20 березня він почне ходу Україною з південного заходу - Одеська, Миколаївська, Вінницька, Чернівецька області. Далі він буде переміщатися в північно-східному напрямку, поступово охоплюючи практично всю територію України. Це означає знову снігопади, посилення вітру, хуртовини, на півдні, де температура буде вище - мокрий сніг", - розповіла вона в ефірі Еспресо.

За прогнозами синоптика, температура повітря буде залишатися низькою: протягом дня -2 ...- 8 °C, на півночі до -10 °C, вночі на півночі, північному сході буде досягати -14 °C, місцями - Чернігівська, Сумська, північ Київської області - до -14 ...- 18 °C.

Діденко говорить, що з 25-26 березня в Україну прийде справжнє потепління.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Дніпро засипало сильним снігом, що спровокувало транспортний колапс. Користувачі мережі ділилися яскравими знімками засніженого міста.