RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Під Миколаєвом голова суду влаштував ДТП на "чужій" машині: опубліковані фото

Голова Господарського суду Миколаївської області Костянтин Василяка став учасником ДТП на трасі під Миколаєвом.

Про це повідомляє Новости-N.

Інцидент стався ще 13 травня. За попередніми даними, суддя їхав на автомобілі Volkswagen Touareg з боку Херсона в напрямку Миколаєва. За словами очевидців, в селі Шевченкове авто, намагаючись об'їхати ями на дорозі, зачепило вантажівку Scania, що їхала назустріч. Після цього Volkswagen змінив траєкторію руху, виїхав на зустрічну смугу і практично "лоб в лоб" зіткнувся з мікроавтобусом такої ж марки.

В результаті зіткнення постраждали двоє людей, які їхали в мікроавтобусі. Медики надали їм допомогу на місці. Всі три автомобілі отримали механічні пошкодження.

У матеріалі передбачається, що непрямою причиною ДТП могло стати те, що два місяці тому Василяка переніс серйозне захворювання, після якого протягом року не рекомендується сідати за кермо.

При цьому видання НикВести уточнює, що в своїй декларації за 2017 рік суддя Василяка не вказав, що володіє або користується будь-яким автомобілем.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області Дмитро Уастов став учасником "п'яної" ДТП.