RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Скоро і Микола II приїде: соцмережі повеселило відео з російською "княгинею" на Керченському мосту

"Княгиня" Марія Володимирівна Романова та її син "цесаревич" Георгій Михайлович проїхалися по Керченському мосту в окупований Росією Крим, що стало приводом для глузувань в соцмережах.

Відео було опубліковано пропагандистським агентством РІА Новини.

Відзначається, що "княгиня" і "цесаревич" вирішили на добу поїхати в Крим на Lada Largus до "235-річчя від дня входження Криму до складу Російської імперії".

Варто зауважити, що ще в 1917 році після зречення Миколи II закінчилося 300-річне правління династії Романових, російська абсолютна монархія, феодальний суспільний лад в країні і існування Російської імперії як держави.

Марія Романова є онукою Кирила Володимировича, який в 1924 році проголосив себе "імператором у вигнанні".

"Княгиня, цесаревич... Ви в своєму розумі?", "Слава Богу, може і цар наш Микола живий, і скоро на Ларгусі проїде разом з княгинею і цесаревичем, та скине режим повстанчеський", "Спадкоємці репресованої сім'ї в Росії - втекли і отримали укриття в Іспанії - їдуть по мосту в анексованому Криму. Що може ще бути "патріотичнішим"?!", "А є шанс, що княгиня на Ладі Ларгусі зі своїх Європ переїде жити в Бірюльово?", "Додайте ще - дочка обергрупенфюрера СС", "Біла армія чорний барон знову готують нам царський трон", "Так ніяка вона не княгиня... циганка-самозванка...", "А у цій циганви є хоча б громадянство РФ?", "Сумнівна реклама Ларгуса. Ну, хіба що вантажопідйомність", - посміялися над постановкою в соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в лікарні Данії помер старший в роду Романових, Дмитро Романович.