RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

2 червня

1 червня

Всі новини

В поліції розкрили нові деталі про масштабну смертельну аварію на "варшавській" трасі

20-річному водієві легкового автомобіля, обвинуваченому в порушенні ПДР, яке призвело до смертельної аварії в Рівненській області, загрожує позбавлення волі від 7 до 12 років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Відзначається, що за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, яке призвело до загибелі кількох осіб, слідче управління почало досудове розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Водій легкового автомобіля Mercedes-Benz на іноземній реєстрації, за попередньою інформацією, виїжджав з другорядної дороги на головну, не врахував дорожньої обстановки та не надав переваги в русі маршрутному таксі сполученням Київ-Ковель. В результаті цього сталося зіткнення маршрутки з автоцистерною, на місці ДТП загинуло три людини, ще одна померла в лікарні, двоє постраждалих - у важкому стані.

Водій затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового утримання. За даними медичного огляду, він був тверезий.

"Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше під Запоріжжям сталася смертельна ДТП з дитиною..