RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На Донбасі місцевих жителів попросили не залишати свої будинки: подробиці

Прес-служба штабу Операції об'єднаних сил попередила жителів Краматорська Донецької області про проведення запланованої антидиверсійної операції, яка пройде 31 жовтня і 1 листопада.

Інформація про це опублікована на Facebook сторінці штабу ООС.

"У зв`язку із проведенням 31.10.2018 року та 1.11.2018 року превентивних заходів з протидії терористичним та диверсійним загрозам в м. Краматорськ Донецької області, командування Об`єднаних сил закликає мешканців міста, не покидати без нагальної потреби своїх домівок, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами тощо", - йдеться в повідомленні.

У разі необхідності переміщення по місту силовики просять обов'язково мати при собі документи, що засвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідка про навчання).

У разі отримання інформації про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків, в штабі просять негайно проінформувати представників СБУ і поліції в місті.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в суботу, 27 жовтня, бойовики на окупованому Донбасі порушили режим припинення вогню 4 рази, при цьому один раз вони застосували озброєння, заборонене Мінськими угодами.