RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Дніпрі в масовій ДТП постраждали три людини: фото

У Дніпрі сталася аварія за участю 10 машин, троє людей отримали травми.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент трапився в понеділок, 19 листопада, близько 20:00 на перетині Запорізького шосе і вулиці Космічної.

"За попередньою інформацією правоохоронців, водій BMW їхав по Запорізькому шосе в бік центру на великій швидкості і влетів в автомобіль Subaru, який повертав на вулицю Космічну. Внаслідок удару останній перекинувся 4 рази, зачепивши вісім авто. Більшість машин-учасників ДТП отримали серйозні пошкодження" , - йдеться в повідомленні.

Також в авари постраждали і три людини - це чоловіки 1981, 1984 і 1976 років народження. Травм отримали водії BMW, Subaru, а також Fiat Doblo - їх госпіталізували в лікарню імені Мечникова. Як сказала поліція, водія BMW відвезли в несвідомому стані. За попередньою інформацією, у чоловіка зламані обидві ноги і шия. У водія автомобіля Subaru, попередньо, відкрита черепно-мозкова травма і перелом ноги, але він у свідомості.

Як повідомляв "Апостроф", на Варшавській трасі, біля смт. Ворзель трапилася масштабна аварія з фурою. А також смертельне ДТП сталася 17 листопада в Харківській області. У Голосіївському районі міста Києва на перехресті вулиць Академіка Заболотного і Івана Сірка 17 листопада близько опівночі сталася ДТП з постраждалими.