RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Темний бізнес і високі покровителі: з'явилися подробиці про копа, який збив на смерть сім'ю під Херсоном

Розкрилися скандальні подробиці з біографії поліцейського, який влаштував смертельну ДТП з родиною під Херсоном, де загинула 10-річна дівчинка.

Про них написав волонтер Роман Синіцин в Facebook.

"Він був під наркотою, тому на місці відмовився від огляду\огляду. Це додатково стр.1 ст. 130 КУпАП та позбавлення прав. Але прикол в тому, що прав у нього немає взагалі і машина ліва. Папа у Жені, колишній главмусор Херсонщини - Калінін Олександр. Постійно їздить до Криму, у них там нерухомість. Женя або вже звалив в Крим або звалить найближчим часом, якщо тато не вирішить в апеляції (шанси, що не вирішить є, тому що справа резонансна і можуть не взятися)" , - написав волонтер.

Також Синіцин вказав ще на одну цікаву деталь.

"По мусорській лінії цю справу покриває дехто Бондаренко Андрій Вікторович - заступник начальника ГУНП в АР Крим (Херсон). Бондаренко всім розповідає, що він людина Аброськіна (перший заступник глави МВС, - прим. ред.) та вирішує все через нього. І по Жені все буде ок. Чому впрягається? Тому що з цим самим Женею Калініним покриває нелегальних таксистів і маршрутки на Крим. Каса там дуже норм", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше суд відпустив під заставу поліцейського, який убив сім'ю з дитиною в ДТП під Херсоном.