RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Моторошні інциденти з дітьми під Києвом: опубліковано відео

У Київській області за минулу добу з вікон багатоповерхівок випали дві маленьких дитини. Один хлопчик загинув.

Відповідне відео з місця НП публікує "ТСН".

Дворічний хлопчик з багатодітної сім'ї в Фастові випав з вікна на четвертому поверсі, коли вся сім'я була вдома. Врятувати дитину не вдалося.

У сім'ї він був третьою дитиною. У день загибелі хлопчик грав на кухні, мама з татом були в іншій кімнаті. Зникнення дитини першим помітив батько, виглянув у вікно і відразу кинувся до сина. Виявилося, що малюк виліз на підвіконня і випав.

Батько на руках відніс дитину в лікарню. Однак, травми виявилися смертельними. Його мама, яка зараз на восьмому місяці вагітності, через нервовий зрив потрапила в лікарню.

Правоохоронці, у свою чергу, за фактом загибелі дитини відкрили кримінальне провадження - "Умисне вбивство" з додатковою відміткою нещасний випадок.

В цей же день хлопчик того ж віку випав з п'ятого поверху в Вишневому. На щастя, він вижив. Його госпіталізували в "Охматдит" в Києві. Зараз малюк йде на поправку і навіть вже почав самостійно їсти.

Зараз в "Охматдиті" лежать на лікуванні семеро дітей, які за останні тижні випали з вікон.

Як повідомляв "Апостроф", в Павлограді Дніпропетровської області дитина випала з вікна третього поверху, за його життя борються медики.