RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Росії вечірка з дівчатами завершилася кривавою бійнею - багато загиблих: фото

У Єкатеринбурзі під час вечірки п'яний власник квартири розстріляв своїх гостей - двох приятелів і дівчину. Двом дівчатам вдалося вижити.

Про це повідомляє "Єкатеринбург онлайн".

Сумна історія почалась з того, що компанія 30-річних чоловіків познайомилася в інтернеті з трьома дівчатами віком 16, 17 і 18 років. У п'ятницю ввечері, 6 листопада, друзі заїхали за дівчатами на автомобілі і вирушили веселитися на квартиру до одного із залицяльників.

Під час п'янки між друзями виник конфлікт. Господар квартири, 34-річний раніше судимий за крадіжку охоронець, дістав карабін "Сайга" і вбив трьох людей. Після цього він наклав на себе руки.

Відомо, що з квартири дзвонили в поліцію і просили про допомогу. Чоловік встиг повідомити, що його тримають в заручниках. Прибулі незабаром поліцейські зламали двері і виявили наслідки бійні.

Зараз лікарі борються за життя 17-річної дівчини, яка знаходиться в реанімації. 18-річна Поліна від отриманих ран померла на місці. 16-річна школярка Марія відбулася легким переляком.

Імена та вік загиблих:

  • Поліна, 2002 року народження;
  • Антон, 1988 року народження;
  • Олег, 1984 року народження;
  • Дмитро, 1986 року народження - стрілок.

"Я прокинулася від звуку пострілів. Простий хлопець. Дружини у нього не було, розведений. Дитину (приблизно другий клас) він сюди приводив на канікули", - розповіла сусідка вбивці.

"Я виходив з дому і почув постріли. Забіг на п'ятий поверх, а там на сходовій клітці лежить труп в крові", - розповів ще один житель будинку.

Вижила школярка Марія виховується матір'ю, перебуває на обліку за вживання спиртних напоїв і втечу з дома.

Як повідомляв "Апостроф", в США 44-річний чоловік вбив дружину, трьох дітей і собаку, після чого наклав на себе руки - сусіди не звернули уваги на шум і крики, подумавши, що це запускають феєрверк.