RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Під Хмельницьким школяр впав у кому після нападу - рідні б'ють на сполох: фото

На Хмельниччині 14-річний підліток впав в кому після нападу на нього 19-річного односельця. Хлопець отримав травму голови і перебуває у вкрай важкому стані у реанімації Ізяславської лікарні, його рідні збирають гроші на переліт гелікоптером до Києва.

Про це повідомили в місцевих пабліках.

Трагічна подія сталася 20 лютого близько 23.00 години в м. Ізяслав поблизу бару "Фанат", де між 14-річним Владом і 19-річним його односельцем виник конфлікт, в ході якого останній вдарив неповнолітнього, після чого той упав і вдарився головою об землю.

"Потерпілий ще зміг дістатися додому, де його стан різко погіршився. Хлопчика госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Зараз він перебуває у комі", - повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.

В поліції також повідомили, що нападнику вже оголошено про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 8 років. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві 19 лютого біля театру ім. Франка на вулиці Городецького водій Hyundai Sonata двома ударами вбив пішохода і поїхав.