RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Вбивав цуценят і бив дітей: сусіди розповіли страшні речі про підозрюваного у вбивстві шестирічної Мирослави Третьяк

У вбивстві шестирічної Мирослави Третяк підозрюють 13-річного Богдана, який жив з нею в одному під'їзді і відрізнявся особливою жорстокістю.

Про це повідомляє Newsroom.

За словами мами загиблої дівчинки, її дочка знала підозрюваного з раннього дитинства. Богдан часто грав з молодшими, ніж сам, дітьми - Мірою і її подругою Вікою.

В той день Богдан приєднався до грав у дворі маленьким подружкам. Мирослава навіть скаржилася мамі, що він її ображає - штовхає і відбирає речі.

Увечері дівчинка знову вийшла гуляти, але через час прийшла її подружка і сказала, що Міра пішла з Богданом. Діти пішли в сторону колишньої пекарні, після чого дівчинка зникла.

Мама почала шукати її і зустріла Богдана. Спочатку він сказав, що не бачив її дочку, потім, що вони розійшлися і більше він її не бачив.

"Під час пошуку, люди знайшли трусики і взуття, ми зрозуміли, що сталося найгірше", - розповів дідусь загиблої.

Тіло дівчинки виявили пізно вночі в покинутому будинку.

"Я не скажу, що він нормальний. Як можна назвати нормальним людину, яка дітей в школі штовхає, кидає в них камінням, коли котів в туалеті топить", - зазначила мати Мирослави.

Сусідка Богдана підтвердила, що він був дуже агресивним.

"Він спілкувався з іншими дітьми, тільки так ... Бився, і цеглою бив, і палицями. Онука мого, Богдана, палицею бив. Онук з вулиці прийшов, ліг і лежить. Я питаю: "Що трапилося?". Він відповідає: "та з тим дурником краще не грати". Розповів, що той підбіг ззаду і вдарив палицею - по спині і по голові ", - говорить жінка.

Жінка розповіла, що підозрюваний хлопчик живе з матір'ю і 15-річною сестрою. Мати часто била дівчинку, а ось син був її улюбленцем. Підліток теж бив сестру - 1,5 місяці тому після одного з побиттів дівчинка отримала тріщину ключиці.

Один з однокласників Богдана розповів, що той був одинаком і дружив тільки з однією дівчинкою. Він додав, що підліток ображав не тільки дітей - він утопив цуценят, які прибилися до його дому.

Старосалтівський селищний голова Едуард Коновалов повідомив, що Богдан зізнався у вбивстві Мирослави, пише "Суспільне".

За його словами, вночі він бачив хлопця і спілкувався з його матір'ю.

"Вона не вірить, що син це зробив, але він сам сказав це, що це він зробив. Ну, я не слідчий ... Те, що її вбили, це факт", - сказав Коновалов.

Як повідомляв "Апостроф", тіло Мирослави Третяк знайшли на Старому Салтові. За попередніми даними, вона також була згвалтована.