RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

31 травня

Всі новини

У Миколаєві 15-річного підлітка підозрюють у смертельному наїзді на 11-річну дитину

Поліцейські розшукують водія “Славути”, який у Миколаєві залишив місце смертельної ДТП після наїзду на 11-річну дівчинку. Поліцейські просять громадян, які володіють будь-якою інформацією або можуть надати записи з відеореєстраторів, звернутись до них.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

17 вересня близько 19:20 біля будинку № 20 по вул. Степовій невідомий водій автомобіля “Славута” світло-зеленого кольору здійснив наїзд на 11-річну дівчинку-пішохода, що перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу.

На жаль, дитина померла по дорозі в лікарню. Зараз правоохоронці встановлюють особу водія та розшукують транспортний засіб, на якому було вчинено ДТП.

Згодом поліцейські знайшли покинутим автомобіль "Славута" з характерними для ДТП пошкодженнями та встановили трьох осіб, які перебували у транспортному засобі. За попередньою інформацією, автівкою міг керувати 15-річний місцевий мешканець.

У рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть постраждалого", слідчі призначили низку експертиз, за висновками яких у тому числі буде встановлено, хто саме керував автомобілем у момент скоєння автопригоди. Нині тривають першочергові слідчі дії, направлені на з’ясування усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди та її причин.