RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

П'яна одеситка вкрала яхту і намагалася спливти в Миколаїв: фото "героїні" та відео угону

В Одесі поліцейські разом із береговою охороною затримали яхту, якою керувала нетвереза жінка.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Одеської області.

Жінка віком 25-26 років, перебуваючи у стані сп'яніння, викрала прогулянкову яхту - судно було задекороване під "піратську" шхуну "Чорна Перлина". Власник яхти звернувся до поліції із заявою про викрадення.

Патрульні разом зі співробітниками берегової охорони обстежили територію та виявили яхту біля одного з пірсів. Зловмисниця спробувала вийти в море, однак у неї не вийшло - у результаті яхта врізалася в пірс. Проте судно залишилося на плаву.

На допитах затримана заявила, що спробувала за допомогою яхти потрапити до Миколаєва. Під час перевірки порушниці через бази даних МВС стало відомо, що вона перебуває у розшуку. Також на жінку двічі впродовж року складали адмінматеріали за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

Фото: прес-служба патрульної поліції Одеської області

Фото: прес-служба патрульної поліції Одеської області

На громадянку вкотре склали адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами в стані сп’яніння) КУпАП та передали її слідчим.

Раніше ми повідомляли, що у Львові неадекватний молодик розмахував зброєю у будівлі міської ради - поліцейські знайшли в нього після затримання наркотики.