RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 23 березня: у Стрільців розбіжності з начальством, а Рибам не можна ризикувати

Зірки обіцяють поліпшення в справах для багатьох знаків, але деяким варто бути обережними в любовній сфері. Хочете знати, що вас чекає 23 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно залишатися в тіні, хто повинен проявити ініціативу, а для кого день буде легким і приємним.

Овен

У першій половині дня ви можете завершити розпочаті раніше справи. Завдання будуть даватися вам досить просто, тому можна з легкістю підвищити свою продуктивність. Також це гарний час для покупок і планування великих витрат.

Тілець

Вірогідні несподівані зміни на краще. Старі справи почнуть вирішуватися в вашу користь. Але не все буде так гладко, так як велика ймовірність службового роману. Задумайтесь перед тим, як зав'язувати в цей час нові відносини.

Близнюки

Емоційний фон буде нестабільним, будь-яка дрібниця може вивести вас із себе. Постарайтеся не заводитися і оцінювати те, що відбувається тверезо. Також не варто уникати зустрічей з приємними для вас людьми, це допоможе вирівняти настрій.

Рак

Вам краще триматися в тіні і не ризикувати, тому що один невірний крок може обернутися провалом. Також небажано занадто сильно проявляти свої почуття, в цей період люди можуть бути не дуже розташовані в вашу сторону.

Лев

Не поспішайте приймати рішення. Але можете сміливо братися за масштабні проекти, вони обіцяють привести вас до успіху. Не варто відкладати заплановані справи, так як вони можуть занадто затягнутися.

Діва

Необдумані вчинки можуть мати неприємні для вас наслідки. Прислухайтеся до думок оточуючих, ви не можете завжди знати все краще за всіх. Вчіться на чужих помилках, це допоможе уникнути власних.

Терези

Для вас день буде вдалим. Всі справи, розпочаті в цей період, будуть даватися з легкістю. Але не намагайтеся протистояти природному ходу подій, він все одно візьме над вами верх. Чинячи опір ви тільки витратите енергію.

Скорпіон

Ділові поїздки і зустрічі краще перенести. Також нестабільним буде і фінансове становище. Не робіть великих покупок і постарайтеся продумати заздалегідь ваші витрати, щоб не залишитися ні з чим.

Стрілець

У вас можуть виникнути розбіжності з начальством. Серйозні розмови слід відкласти, так як ваш дар переконання зараз не в кращій формі. Постарайтеся зарядитися енергією і нікуди не поспішати.

Козеріг

Постарайтеся завершити максимальну кількість неприємних або нудних справ, в цей період ви зможете зробити це з легкістю. Це плідний час, використовуйте його для планування і реалізації в робочому середовищі.

Водолій

День буде плідним. Ваші роздуми про минуле допоможуть по-новому поглянути на те, що відбувається, це стане цінною опорою для подальших дій. Також варто повернутися до розпочатих справ і відновити старі зв'язки.

Риби

Вам потрібно бути обережними. Зараз ризик буде неправильним рішенням, краще продумувати кожен крок. Порадьтеся з кимось більш досвідченим перед прийняттям будь-яких важливих рішень.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.