RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Скорпіони лишаться наодинці з проблемами, а Риби зіткнутися з недоброзичливцями

Сприятливий день для починань, але без втоми і роздратування він не пройде. Хочете знати, що вас чекає 21 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто повинен переглянути фінансові плани, кому доведеться потрудитися, а у кого виявляться яскраві комунікативні здібності.

Овен

Вам варто переглянути своє фінансове становище. Може здаватися, що все під контролем, але в разі незапланованих витрат ви ризикуєте залишитися практично ні з чим. Порахуйте прибуток і продумайте майбутні покупки.

Тілець

Представникам цього знака доведеться серйозно попрацювати, щоб домогтися хоч якогось успіху в цей день. Якщо дозволите собі лінуватися, все піде зовсім не за вашим планом, і ви пізніше будете дуже про це шкодувати. Зберіться.

Близнюки

У Близнюків несподівано проявляться відмінні комунікативні навички. У цей день ви зможете забалакати будь-якого, на яку б тему ви не говорили. Цим можна скористатися, щоб отримати схвалення від начальства або переконати в чомусь близьких.

Рак

На роботі від вас зараз мало що залежить. Всі бачать в вас виконавця, а не лідера і творця. Тому поки що варто просто плисти за течією. Ваш зоряний час обов'язково настане, але в цей період варто сконцентрувати увагу на звичайних справах.

Лев

Навколишні можуть почати сумніватися в ваших перевагах і заслугах. Швидше за все, вам доведеться докласти чимало зусиль, щоб переконати всіх і показати, що ви "не жирафа". У другій половині дня варто розслабитися, це допоможе взяти себе в руки.

Діва

Зараз ваші минулі дії нарешті принесуть свої плоди. Ви дізнаєтеся, чи були вірними раніше прийняті рішення. Однак потрібно розуміти, що не всі новини зараз будуть для вас приємними. Прислухайтеся до думки з боку.

Терези

Фінансові втрати зараз практично неминучі. Постарайтеся просто відпустити все матеріальне і не переживати. Зараз воно піде, але незабаром знову повернеться. Краще подумайте про спілкування з приємними людьми і приділіть час їм.

Скорпіон

Ви можете залишитися наодинці зі своїми проблемами. Союзники будуть зайняті власними справами і просто фізично не зможуть вам допомогти. Тому наберіться сил і покажіть, на що ви здатні. День буде неприємним, але корисним. Як ліки.

Стрілець

Рухайтеся по наміченому маршруту. Зараз багато хто може спробувати збити вас зі шляху, але вам ні в якому разі не можна вестися на жодні провокації. Тільки розмірені і продумані дії приведуть вас до успіху та досягнення цілей.

Козеріг

Будьте трохи більш легковажними і не сприймайте все так серйозно. Ви трохи перебільшуєте значимість деяких справ. Відпустіть ситуацію, нехай все йде своєю чергою. Порадуйте кохану людину, це відверне вас від неприємних думок.

Водолій

Не поспішайте і не хапайтеся за все справи відразу. Вам потрібна дисципліна, а не суєта. Постарайтеся спокійно обдумати всі плани, скласти графік. Визначтеся, якими справами потрібно зайнятися в першу чергу. Це впорядкує ваш розум.

Риби

Ваші недоброзичливці щось замишляють, тому будьте уважні. Не дозволяйте нікому лізти в ваші особисті справи. Заздрісники можуть спробувати зіштовхнути вас зі шляху, але в ваших силах розгледіти це заздалегідь і дати їм відсіч.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.