RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 26 квітня: Терезам не варто робити прибирання, а Рибам потрібно діяти нестандартно

У цей день не варто перенапружуватися, також краще виплеснути емоції, ніж збирати їх в собі. Хочете знати, що вас чекає 26 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто доб'ється вражаючих результатів, кому варто зайнятися кар'єрним ростом, а хто повинен проявити завзятість і гнучкість.

Овен

Овни зможуть домогтися дивовижних вершин. Все, що вам потрібно - не лишатися на місці і рухатися вперед. Наберіться сил і зробіть широкий крок назустріч своєму майбутньому. Правда, вірогідні раптові зміни планів, пам'ятайте про них.

Телець

Тельцям варто зайнятися просуванням кар'єрними сходами. Ви давно переросли ту посаду, яку займаєте. Постарайтеся взяти собі нові цікаві завдання або навіть попросити керівництво розширити ваші повноваження.

Близнюки

Для представників цього знака зараз дуже важливо проявляти гнучкість і активність. Вас легко можуть поставити в глухий кут, але при належних зусиллях ви зможете обійти будь-які перешкоди. Пам'ятайте, що досвід і розум часто сильніше дій напролом.

Рак

День дозволить Ракам зосередитися на домашніх справах і приємних зустрічах. Зараз ви можете відволіктися від напруженої роботи і просто розслабитися в колі сім'ї. Це також хороший час для планування відпустки і поїздок.

Лев

Левам, які звикли вирішувати свої проблеми самостійно, буде в цей день значно простіше. Багато задач впадуть на ваші плечі, але при належних зусиллях ви зможете подолати всі труднощі. Не забувайте про відпочинок.

Діва

На вашому шляху можуть з'явитися недоброзичливці, які спробують залишити за собою ваші заслуги. Будьте уважні до нових знайомств, ймовірно, далеко не всі у вашому оточенні саме такі, якими хочуть здаватися на перший погляд.

Терези

Хороший час для проведення ділових переговорів. Всі питання, що стосуються роботи і бізнесу, не варто відкладати в довгу шухляду. А ось з домашніми справами можна трохи почекати. Якщо запланували прибирання, краще перенесіть його.

Скорпіон

Це сприятливий день для різних інвестицій. Ретельно продумані покупки добре вам послужать і принесуть явну користь. А ось незапланованих великих витрат в цей час краще не робити, вони можуть похитнути ваш бюджет.

Стрілець

Ви будете на висоті своїх комунікативних здібностей. Людей буде тягти до вас, немов величезним магнітом, це можна використовувати як для вирішення робочих питань, так і для приємного спілкування. Не дивуйтеся підвищеній увазі на вашу адресу.

Козеріг

Вам слід менше діяти і більше думати. Проаналізуйте те, що відбувається, розставте свої пріоритети. Так вам буде набагато простіше отримати відповіді на цікаві для вас питання. Також варто згадати про справи, які ви раніше відклали на потім.

Водолій

Водолії будуть ще більш привабливі, ніж зазвичай. Цікаво, що зараз ця риса не просто розкриється, але і допоможе домогтися нових висот в кар'єрі. Вам буде легко взаємодіяти з людьми і обставинами. Не бійтеся ризикувати.

Риби

Ваші шанси на перемогу дуже високі, але пам'ятайте, що для отримання бажаного потрібно діяти нестандартно і оперативно. Якщо будете спати на ходу, ризикуєте втратити цікаві можливості. Не зациклюйтеся тільки на одній ідеї.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.