RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 8 червня: Леви будуть сумніватися в собі, а Рибам потрібно бути сміливішими

Зараз у багатьох знаків загостриться тяга до пригод. Хочете знати, що вас чекає 8 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто згадає про свох втрати, кому буде нудно, а хто захоче піддатися слабкості.

Овен

Вас чекає нагадування про якісь нездійснені надії і мрії. Подібні думки можуть занурити вас в неприємний гнітючий стан. Якщо відчуєте, що настрій вас явно підводить, постарайтеся відволіктися і повернутися до справ пізніше.

Телець

День буде непростим, але Тельцям буде не нудно. Ви будете гостро відчувати свою потрібність, тому всі завдання будуть даватися вам з азартом та інтересом. Не дозволяйте собі нудьгувати, інакше можете дуже швидко втратити активний настрій.

Близнюки

Не давайте волю своїм слабкостям, з цього нічого доброго не вийде. Вас тягне у вир, але пам'ятайте, що з нього дуже складно вибратися. Робіть все якісно і не дозволяйте емоціям контролювати ваш настрій.

Рак

Все буде йти рівно і гладко, але тільки в першій половині дня. Увечері вас зможе вивести з себе будь-яка дрібниця, постарайтеся не реагувати на висловлювання критиків. Пізніше ви самі зможете дати тверезу оцінку ситуації.

Лев

Леви можуть почати сумніватися у власних переконаннях. Вас можуть терзати думки про те, чи правильний шлях ви вибрали, чи займаєтеся тим, чим хочете. Проаналізуйте ситуацію і тоді зрозумієте, в який бік варто рухатися.

Діва

День буде легким і веселим. Ви запросто зможете домовитися з ким завгодно, все завдання будуть даватися просто. Також вам може захотітися творчості і пригод, не стримуйте ці бажання. Натхнення криється в вас самих, знайдіть його.

Терези

Якщо ви чітко сформулюєте, чого хочете досягти в цей день, у вас все вийде. Але пам'ятайте, що деталі дуже важливі. Продумайте якомога точнішу картину того, що відбувається, тоді зрозумієте, в якій послідовності діяти.

Скорпіон

Вам доведеться виправдовуватися за якісь свої вчинки. Хтось може сильно в вас розчаруватися. Якщо це сталося, не приймайте все занадто близько до серця. Краще постарайтеся порозумітися і виправити помилки. Люди чекають від вас нових вершин.

Стрілець

День може принести якісь серйозні зміни. Будьте готові змінити обстановку і отримати абсолютно новий досвід. Не лякайтеся труднощів, свіжі завдання тільки ще сильніше розширять ваш кругозір. Друзі та колеги допоможуть вам прийняти важливе рішення.

Козеріг

Хотілося б вам нагадати, що за дверима будинку і офісу є життя. Вибирайтеся на повітря, гуляйте, спілкуйтеся з друзями. Чим активніше ви будете в червні, тим цікавіше потім буде ваше літо. А ще можна спробувати змінити імідж.

Водолій

Водолії на початку літа можуть бути емоційні. Стримуйте негативні пориви і відпускайте на волю позитивні. І буде вам щастя. А ще зараз можна спробувати якесь абсолютно нове заняття, воно дасться вам досить легко.

Риби

Сміливо пропонуйте ваші ідеї начальству. Зараз вам слід сосредоточітьсся на самореалізації. Швидше за все, всі ваші угоди будуть вдалими. Також приємним буде і матеріальне становище. Але тільки в тому випадку, якщо ви не опустіть руки.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.