RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Нові горизонти і раптові напади ревнощів: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

На цьому тижні варто звернути особливу увагу на свої почуття, так як вони можуть почати виходити з під контролю. Хочете знати, що вас чекає в період з 10 по 16 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, як зберегти відносини і отримати нові знання.

Робота

У цей період багатьох чекають нові перспективи і свіжа інформація. Ваше завдання - встигнути отримати якомога більше яскравих вражень і знань, вони точно знадобляться в найближчому майбутньому. Потрібно також стежити за тенденціями. Можливо, ваш підхід до роботи або улюбленої справі почав застарівати. Постарайтеся зловити хвилю і випередити конкурентів, але робіть це чесно. Фальш - однозначний ворог, якщо ви хочете домогтися тривалого успіху.

Відносини

На цьому тижні почуття і емоції можуть захлеснути з головою. Також не виключені сильні ревнощі, які можуть бути як об'єктивними, так і придуманими. Багато пар опиняться в кризових ситуаціях, коли доведеться вибирати між власною гординею і міцним союзом. Якщо ваші відносини для вас щось значать, не давайте своїм імпульсам їх зіпсувати. Інакше пізніше будете дуже сильно про це шкодувати.

Здоров'я

Через стрибки тиску і різкі перепади хвиль багато хто може відчувати нестабільність, як моральну, так і фізичну. Сонливість може наздоганяти з самого ранку, а ось до вечора активність, швидше за все, буде підвищуватися. Переплануйте ваші справи так, щоб займатися ними в максимально комфортний для себе час. Також дуже важливо звернути увагу на свій раціон, зараз він буде сильно впливати на ваш стан.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоАстрологія
Теги: