RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 13 березня: Левам потрібно менше себе критикувати, а Стрільців чекають спокуси

Хочете знати, що вас чекає 13 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому треба зберігати спокій, а кого можуть наздогнати старі спогади.

Овен

Тільки спокій зараз допоможе вам утриматися на плаву. Ваші скачки настрою можуть серйозно зіпсувати всі плани, не піддавайтеся їм. Також не варто реагувати на образливі висловлювання сторонніх людей. Будьте мудрішими.

Телець

Вам варто покладатися на власну інтуїцію, зараз вона буде сильно загострена. Також займіться своїм здоров'ям, в майбутньому воно може трохи похитнутися. Залишайтеся спокійні і врівноважені, інакше втратите контроль.

Близнюки

Ви можете домогтися довгоочікуваного підвищення. Також в цей день буде шанс налагодити домашні справи, якщо ви зберетеся з думками і відверто поговоріть зі своїми рідними. Не бійтеся пояснювати людям свої почуття, ви маєте повне право на емоції.

Рак

Не дозволяйте старим спогадам вас контролювати. Ви самі вирішуєте, яким буде ваше майбутнє, пам'ятайте про це. Емоції можуть вселяти вам помилкові надії, не можна на них спиратися. Не бійтеся діяти рішуче і говорити людям, що ви думаєте насправді.

Лев

Уникайте в цей день самокопання і зайвої самокритики. Краще знайдіть, за що себе похвалити. Можливі приємні зустрічі і несподівані знайомства. Постарайтеся проявити дружелюбність до колег і старих знайомих.

Діва

Великі справи будуть даватися вам з легкістю, а ось у дрібницях доведеться попітніти. Пов'язано це з вашою розсіяною увагою. Ви втрачаєте з поля зору багато які важливі деталі, адже дивитеся на все дуже поверхово. Будьте більш зосереджені.

Терези

Вас чекає велика кількість розмов, як приємних, так і не дуже. Увімкніть свої комунікативні навички, ваша харизма допоможе зберегти авторитет в очах оточуючих. Також вам варто помиритися з давнім кривдником.

Скорпіон

Ви переможете ваших конкурентів, але не дуже цьому зрадієте. Перевтома занадто сильно на вас тисне, дозвольте собі відпочити. Забудьте на час про справи і просто насолодитеся спокоєм. Інакше втома буде наростати.

Стрілець

На вашому шляху з'явиться чимало спокус. Не дозволяйте собі зайвого і пам'ятайте про обережність. Також варто звернути увагу на свій організм, зараз ви легко можете перевтомлюватися. Частіше бувайте на свіжому повітрі.

Козеріг

Наполегливість і старанність - ось, що вам необхідно для подальшого розвитку подій. Не лінуйтеся, як би сильно вам того не хотілося. Зараз потрібно трохи натиснути, тоді пізніше зможете сповна насолодитися результатами своїх наполегливих праць.

Водолій

Хороший день для початку нової справи, сміливо беріться за нові завдання. Можуть виникнути несподівані перешкоди, особливо на роботі, але ви зможете їх подолати. Важливо не опускати руки і діяти, тоді все піде за планом.

Риби

Постарайтеся сконцентруватися на справах, які вам приємні. Не варто занадто захоплюватися рутиною, краще прогуляйтеся з друзями, займіться приємними домашніми клопотами. У цей час вам важливо набратися сил і хороших емоцій.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.