RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 17 березня: Стрільців чекає чарівна удача у всіх справах, а Скорпіонам варто змінити обстановку

Хочете знати, що вас чекає 17 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде занадто багато командувати, а хто знайде безліч приводів для занепокоєння.

Овен

День гарний для самостійних занять. Зараз вам буде комфортно тільки в компанії якогось одного людини, інші будуть заважати і дратувати, навіть щиро бажаючи допомогти. Захистіть себе від зайвого спілкування, щоб нікого не образити.

Телець

Ну нарешті то! Ви змогли відвернутися від гнітючого минулого і дозволити собі порадіти. Тримайтеся за це новий стан. Якщо зможете залишитися в гарному настрої хоча б кілька днів, відпустіть то, що не дає вам бути щасливими.

Близнюки

Ви зможете досягти своєї мети, якщо будете дипломатичні. Але занадто сильно поступатися опонентам теж не потрібно, відстоюйте свою позицію стримано і впевнено. Якщо дозволите собі зірватися і псіхануть, доведеться почати все з початку.

Рак

Раки в цей час можуть перетворитися в справжніх домашніх тиранів. Не дивуйтеся, якщо ваші близькі всерйоз на вас образяться, адже ваше бажання командувати зараз бере верх над здоровим глуздом. Не дозволяйте собі хамити людям.

Лев

Ви будете почувати себе як на голках. Леви знайдуть мільйон приводів для занепокоєння. Кумедно те, що практично жоден з них не буде реальним. Чи не вигадуйте собі проблеми, це ніяк не допоможе вам розібратися зі справами.

Діва

Вам доведеться різко змінити свої плани. Можливий розрив зв'язків, які були для вас дороги. Постарайтеся реагувати на те, що відбувається як можна менш емоційно. Ситуацію можна буде змінити тільки ближче до другої половини дня.

Терези

Ви можете сміливо вирушати на переговори. Навіть якщо ваші співрозмовники з самого початку не налаштовані вас слухати, ви зможете досить швидко їх переконати. Але не варто зачаровуватися, ймовірно різка зміна ходу подій.

Скорпіон

Вам не завадило б змінити обстановку. Зараз ви занадто сильно занурені в стан, який насправді давно минуло. Дайте негативу піти і побачите, як він сам досить швидко відступить. Зараз ви самі утримуєте неприємний стан.

Стрілець

Стрільцям буде простіше всіх в цей період. Ви можете просто розслабитися і нічого не робити, завдання будуть вирішуватися самі, люди будуть немов за помахом чарівної палички виконувати всі ваші примхи. Тільки пам'ятайте, що скоро чари закінчиться і повернеться рутина.

Козеріг

Представників цього знаку можуть неприємно здивувати давні товариші. Ви будете розраховувати на людину, а він вирішить не виправдати очікувань. Зрозуміло, у нього будуть на те свої причини. Але вашу довіру до нього може похитнутися.

Водолій

Водоліям можна просто розслабитися, ви це точно заслужили. Якщо випаде шанс, просто візьміть собі вихідний, під будь-яким приводом. Або хоча б постарайтеся закінчити роботу трохи раніше, ніж зазвичай. Це піде вам на користь.

Риби

День буде не стільки важким, скільки не дуже приємним. Вам доведеться займатися чимось, що вам зовсім не до душі. Але нічого не поробиш, іноді нам доводиться робити щось нудне і не особливо цікаве. Просто перетерпить.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.