RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Гороскоп на 15 квітня: Скорпіонам потрібно відірвати себе від дивана, а Тельцям не можна копатися в чужих листуваннях

Хочете знати, що на вас чекає 15 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому доведеться прийняти важливе рішення, а кому не варто тікати від обов'язків.

Овен

Вам доведеться прийняти важливе рішення, яке вплине на хід подій. Буде страшно, але зробити крок все-таки варто. Вам може здатися, що ви одні на своєму шляху. Але союзники просто поки не дають про себе знати. Вони з'являться як тільки будуть вам потрібні.

Телець

Сумніваєтеся, що хтось говорить вам правду? Поговоріть з цією людиною, а не влаштовуйте стеження в стилі англійського сищика. Якщо людина дізнається, що ви полізли в особисті речі або перепеску, вона стане ставитися до вас зовсім інакше. Пам'ятайте про це.

Близнюки

Не варто занадто критично до себе ставитися. Ви займаєтеся тим, чим вважаєте за потрібне, робіть це з самовіддачею. Тоді результат не змусить себе чекати. Що стосується ваших сумнівів у своїй привабливості, вони тільки у вас в голові.

Рак

Потрібно гарненько задуматися про події свого минулого. Проаналізуйте власні вчинки, їх наслідки, подумайте, як вам не повторити свої помилки. І тільки після цього дійте і приймайте будь-які рішення.

Лев

Нехай зараз ви і не на висоті, але зовсім скоро ситуація кардинально зміниться. Якщо прикладіть певні зусилля, зможете наблизитися до бажаного досить швидко. У ваших руках ваше найближче майбутнє, дійте активно.

Діва

Вам багато хто заздрить, і не без причини. Ви стали впевнені в собі, ви добре виглядаєте і домагаєтеся видимих успіхів на роботі. Це викликає злість і неприйняття у недоброзичливців. Будьте уважні, вони можуть будувати вам підступи.

Терези

Чи не тікайте від своїх прямих обов'язків. Звичайно, вам хочеться займатися чимось веселим і цікавим, але звичайні справи самі себе не закінчать. Завершіть спочатку те, що не вирішиться без вас, і тільки потім беріться за розваги.

Скорпіон

Валятися весь день на дивані, звичайно, приємно, але це так само сприяє гальмуванню реалізації ваших планів. І збільшення обсягу стегон. Не лінуйтеся занадто довго, пам'ятайте, що все добре в міру. У тому числі і відпочинок від проблем і справ.

Стрілець

Побережіть своє здоров'я, пройдіть лікарів, якщо давно збираєтеся це зробити. Не зайвим буде самостійний огляд свого тіла. Також варто пити більше води і виключити кофеїн і сигарети. Ваш організм просить подбати про нього.

Козеріг

Дотримуйтесь раніше продуманим планом. Багато хто може не схвалити ваших рішень, але вам варто проявити стійкість і донести свою точку зору. Наберіться терпіння, більше справи не робляться миттєво. І не забувайте іноді відпочивати і відволікатися, інакше перегорить.

Водолій

Водоліїв чекає безліч цікавих і складних справ. Вам точно буде не нудно, а й нерви доведеться трохи витратити. Не звертайте уваги на власну невпевненість в своїх силах, ви зараз самі себе намагаєтеся збити зі шляху.

Риби

Приділіть час рідним, робота може і почекати. Вам просто необхідне перезавантаження в колі сім'ї. Близько зможуть розвеселити вас і відвернути від проблем, які не дають вам вдихнути на повні груди. Візьміть додатковий вихідний.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.