RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким пощастить наступного тижня

Новий тиждень буде сприятливим для більшості знаків Зодіаку, однак на трьох з них чекає велика удача.

Про це повідомляє SlovoFraza.

Овен

У Овнів буде дуже вдалий час для примирення з близькими, пошуку компромісів. Позитивний настрій стане найкращим способом впливу на підсвідомість близьких. Чим менше Овни стануть таїти в собі образ, тим частіше їм буде посміхатися удача. У фінансовій і робочої сферах людей цього знака очікують великі успіхи.

Терези

Настає прекрасна пора для самореалізації. Це вдалий період для творчої діяльності, вираження своєї індивідуальності в роботі і зовнішності. Можна купувати новий одяг, створювати новий образ. Корисним буде спілкування з людьми старших поколінь. Все це допоможе жити повним життям і відчувати себе воістину щасливими. Корисно буде поспілкуватися з начальством з приводу просування по кар'єрних сходах або збільшення доходів.

Козеріг

У Козерогів на першому місці стоятимуть гроші і робота. У позитивному настрої можна сміливо відправлятися за покупками, здійснювати дорогі придбання, здійснювати обмін товарів, укладати угоди, оформляти іпотеку і кредити. Цілком ймовірно, що у Козерогів з'являться нові цілі і прагнення. У любові у цих людей також очікується зліт.

Як повідомляв "Апостроф", раніше "чесний" гороскоп для всіх знаків Зодіаку від 1979 року розбурхав мережу.