RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Шість знаків Зодіаку вважаються енергетичними "вампірами" - відбирають сили і мучать інших

Астрологи назвали знаки Зодіаку, серед яких найбільше енергетичних "вампірів".

Про це повідомляє ресурс Readovka67.

Люди бувають настільки токсичними, що після спілкування з ними навколишні відчувають втому, пригніченість і нервозність. Таких називають енергетичними "вампірами". Вони нібито "висмоктують" всю енергію зі співрозмовника, з ними важко знаходитися і тим більше ужитися.

Стрілець

Такі люди часто товариські і комунікабельні. Але якщо їх вивести з себе, то вони можуть зіпсувати настрій всім навколо. Вони можуть буквально "задавити" співрозмовника.

Козеріг

Вони холодні навіть з близькими, спокійно і байдуже можуть дивитися на тих, хто страждає. Їх маскування емоцій часто приводить оточуючих в ступор.

Діва

Вони люблять критикувати і засуджувати. Багато хто просто не може навіть здружитися з Дівами. Особливо "попадає" тим, хто з ними живе. Представники даного знака дуже вимогливі.

Лев

Їх зарозумілість тисне на оточуючих. Також не рідко серед Львів трапляються егоїсти. Вони будь-кого можуть змусити робити так, як хочуть самі, можуть нагнати тугу на інших або почуття провини.

Овен

Люди з величезною внутрішньою силою. Часто це добрі особистості. Але в поганому настрої можуть стати тиранами, які лякають оточуючих.

Скорпіон

Їх складний характер відомий всім, хто коли-небудь спілкувався зі Скорпіонами. Вони мстиві і злі, коли їх доведуть. Уміло маніпулюють людьми, не визнають своїх помилок.

Як повідомляв "Апостроф", чоловіки можуть бути нестерпними, але є п'ять знаків Зодіаку, які з легкістю переплюнуть інших.