RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Названо три найнещасніші знаки Зодіаку - фортуна і гроші обходять їх стороною

Астрологи, які раніше назвали найбільш нещирий знак Зодіаку, визначили представників зодіакального кола, яким катастрофічно не щастить в житті.

Про це пише видання Astrogika.ru.

Діва

Цей знак Зодіаку постійно знаходиться в напрузі і зосередженому стані через величезну відповідальність, якою він сам себе нагородив. Дівам вже давно пора розслабитися, відволіктися від своїх проблем і справ, і просто жити. Однак люди цього знаку обирають собі шлях вічного труженика і жертви обставин, а потім до самого кінця носять її на собі.

Фортуна практично не посміхається Дівам, тому вони звикли всього досягати своєю наполегливою і важкою працею. І як тут бути щасливим, коли постійно страждаєш.

Рак

Раки від природи більш емоційні і чутливі, ніж інші люди, а тому буквально гублять себе різними комплексами. Вони страждають від своєї підвищеної вразливості і сумніваються буквально у всьому: в собі, в своїй зовнішності, в своїх думках, в своїх силах. На цьому представники даного знаку Зодіаку заробляють собі великі психологічні проблеми. Самі себе накрутили - самі труднощі отримали. Ракам варто полюбити, нарешті, себе і простіше ставитися до життя.

Риби

Найнещаснішим знаком Зодіаку за статистикою вчені назвали Риб. Це замкнуті в собі люди, які щодня проводять самоаналіз, підживлюючи свою невпевненість в собі і додаючи комплексів. Тож з кожним днем смутку в їхньому житті стає все більше. Рибам просто необхідна поруч людина, яка буде завжди підтримувати їх, хвалити, спонукати на вчинки і просто допомагати своєю присутністю. Якщо у Риб є така людина, то у них є шанс стати найщасливішими на Землі, адже самотність для Риб є найбільшими тортурами.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найбільш брехливих знаків Зодіаку серед чоловіків.