RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Названі чотири улюбленця дітей по знаку Зодіаку - прекрасно знаходять спільну мову

Астрологи назвали ті знаки Зодіаку, представників яких дуже люблять діти, чудово виходить знайти з ними контакт.

Про це повідомляє журнал "Все знаю".

Тельці

Найголовніше у вихованні дитини - терпіння та турбота, на цьому все будується. А ці дві якості є "фішками" Тельців, так що тут висновок сам собою напрошується, хто найкраще ладнає з дітьми. Також люди цього знака не шкодують грошей на подарунки, оточують дитину душевним спокоєм, підтримкою і вчать при цьому самостійності. Тельці готові завжди порадити дитині як повезти себе в різних ситуаціях, але віддають перевагу тому, щоб дитина сам навчалася приймати рішення.

Близнюки

Близнюки самі в душі - діти. Тому синові чи доньці буде легко знайти з таким батьком або матір'ю спільну мову. Вони люблять відповідати за розваги дитини, беручи на себе роль аніматора, часто заохочуючи його забаганки.

Рак

Раки виявляють великий інтерес до виховання дітей, щедрі на подарунки, готові нести відповідальність за них. Також Раки відмінні порадники і слухачі, так що дитина завжди буде почута і підтримана.

Риби

Риби дуже чуттєві емпати, вони оточують своє чадо турботою і увагою. Вони можуть завжди допомогти дитині, при цьому ставляться до неї, як до рівного собі. Більш того, цей знак Зодіаку ніколи не збреше дитині, навіть заради блага. Діти відчувають надійність і безпеку поруч з такою людиною.

Нагадаємо, названі дві кращі свекрухи по знаку Зодіаку.