RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Два знака Зодіаку здійснять ядерний ривок по кар'єрних сходах - чекати залишилося кілька днів

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, яким потрібно приготуватися до ядерного ривка по кар'єрних сходах на початку жовтня. На Терези та Стрільців можуть просто впасти успіх і багатство.

Про це пише UssurMedia.

Терези

Зірки обіцяють народженим під цим сузір'ям небувале везіння, яке відкриє перед ними неймовірні кар'єрні перспективи. Важливо в цей момент не пливти за течією, а фонтанувати ідеями, які підвищать рентабельність бізнесу. На думку астрологів, слід зробити акцент на послідовності та наполегливості, які стануть важливою підмогою професійного зростання. Старання Терезів будуть винагороджені відчутним збільшенням зарплати та премією.

Стрілець

На представників цього знаку Зодіаку чекає значний прибуток, який мотивуватиме їх до ще більших трудових подвигів. Слід звернути увагу на великі проекти, які можна здійснити в партнерстві, зайнявши в тандемі гідне місце. Не варто метушитися через дрібниці та хвилюватися через робочі моменти.

Раніше ми писали, що 6 жовтня настане молодик в Терезах, який допоможе знайти розв'язання різноманітних завдань як у сфері бізнесу, так і в особистому житті. Але це астрономічне явище також може принести неприємності.