RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Жертви "вампірів", порчі та приворотів: п'ять знаків Зодіаку страждають від чорного чаклунства

Астрологи з'ясували, які знаки Зодіаку найчастіше стають жертвами чорного чаклунства.

Про це повідомляє "Експрес газета".

Козероги

За природою вони дуже працьовиті, наполегливі і практичні, але при цьому мають невпевненість у собі і занижену самооцінку. Через цю рису характеру Козероги зазвичай легко навіювані. Козероги стають ідеальним об'єктом для чужої енергетичної дії. Вони найчастіше страждають від порчі, пристріту, а особливо приворотів, оскільки представники цього знаку дуже швидко закохуються.

Близнюки

Близнюки випромінюють енергію та позитив, вони завжди дуже товариські. Від цього до них тягнуться різні люди, у тому числі енергетичні вампіри. Якщо ви раптом помітите занепад сил чи нездужання після спілкування з певною людиною, то намагайтеся максимально обмежити контакти з нею. Швидше за все, вона підживлюється вашою енергією, можливо навіть несвідомо.

Риби

Вони зазвичай занадто недовірливі і навіювані, через що легко попадають на вудку псевдомагів та шахраїв. Наслати на них порчу можна навіть випадково, просто упустивши щось не подумавши. При цьому представники знаку обдаровані потужною інтуїцією та емпатією. Займатися магією вони могли б і самі, але дуже рідко це роблять через надто м'який характер і невпевненість у своїх силах.

Раки

Раки частіше страждають від зайвої цікавості, а не злого наміру оточуючих. Все життя Раки навчаються чогось нового, зокрема їх цікавить магія і всілякі потойбічні практики. При цьому вони можуть невміло робити різні ритуали та шкодити цим собі.

Скорпіони

Вони зазвичай у магію не вірять і не втрачають шансу посміятися з тих, хто займається чаклунством або звертається до різноманітних екстрасенсів. Незважаючи на це, їм потрібно бути акуратнішими і стежити за тим, що вони говорять. Часто Скорпіони ображають тих, хто має якийсь незвичайний дар, за що у відповідь отримують чималу дозу негативного енергетичного впливу.

Раніше ми писали, що зірки обіцяють знакам 26 жовтня.