RU  UA

Мольфарка розповіла, з якими проханнями українські політики звертаються до окультистів

За всіх часів сильні цього світу вели між собою війни як на природному, так і на метафізичному рівні. У цих "енергетичних війнах" російська влада активно застосовує своїх шаманів. Також армію своїх екстрасенсів має США. І навіть Україна в окультних справах не стоїть осторонь.

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла в ефірі програми "Руно" на Апостроф TV, з якими проханнями українські політики звертаються до окультистів.

Так, за словами Мочіовські, протистояння держав на метафізичному рівні – це загальносвітова практика.

"Це світова практика. Завжди протягом всієї історії людства - президенти, політики, впливові люди, знаменитості, люди шоу-бізнесу користуються послугами екстрасенсів, тому що ці люди публічні. Коли людина на публіці, на людину йде просто погляд - енергетична атака. Будь-який погляд – це енергетична атака. Вроки, елементарний пристріт, тому цій людині потрібно навіть не подвоїти, а хоча б у 50-100 разів збільшити захисне енергетичне біополе, що їй дано з народження, інакше у людини буде проблема. виникатимуть якісь негаразди, будуть проблеми зі здоров'ям.

Але ті, хто в це не вірить – так із таких питань звертаються, звичайно ж, до церкви. І віра це теж досить сильний енергетичний вплив, бо, як сказав Господь: "Твоя віра і зцілить та захистить тебе", - розповіла мольфарка.

При цьому Мочівські стверджує, що український менталітет взагалі сам по собі побудований на магії. Саме тому наші політики, навіть найпрагматичніші, теж нерідко звертаються за допомогою до екстрасенсів.

"Це пов'язано з нашим українським менталітетом. Наш менталітет побудований на основі магії. Наш народ із віків звертався за магічними послугами до людей знаючих. І політики не виняток. Саме ті, хто кажуть, що треба заборонити екстрасенсів – ходять найбільше", - стверджує Мочіовські.

Просять вони, за її словами, здебільшого влади, удачі та шарму. Також просять упорядкувати їх енергетику.

"Бажають влади, хочуть удачі, хочуть шарму, тому що буває людина має все і не має шарму. Просять виправити енергетику. "От я, наприклад, не вмію перед публікою добре стати і виступити - я хочу шарму, хочу, щоб люди тяглися до мене - можна це зробити?" Адже це не гріх – можна”, - зазначила мольфарка.

А перед виборами українські політики можуть просити навіть не просто перемоги, а усунення конкурентів.

"Приходять і не за таким приходять. Прочистіть мені шлях, приберіть конкурентів, зробіть так, щоб я виграв ту чи іншу битву", - резюмувала експерт із окультних справ.

Детальніше читайте в статті "Апостроф": Україна в Росії у великій магічній війні – екс-учасник таємного "14-го батальйону"