RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Для нього настала година розплати: астролог назвала приблизні терміни смерті Шойгу

Поплічника російського диктатора Путіна - міністра оборони РФ Шойгу - очікує вирішальний момент у житті наприкінці квітня цього року, зокрема він понесе великі втрати й, можливо, сяде у в'язницю.

Про це астропсихологиня Валентина Віттрок розповіла в інтерв'ю "ФАКТАМ".

За її словами, Шойгу гідний свого господаря, оскільки вони обидва безпринципні, брехливі, хитрі та безжальні. Окрім того, походження міністра оборони РФ - він тувинець - означає, що йому близькі окультні науки. Шойгу народився 21 травня 1955 року, коли були так звані дні Гекати, тобто на небі не було Місяця. У зв'язку з цим він "гекатник" - людина з "темним оком", яка має магічні можливості. А як відомо, російський диктатор Путін любить оточювати себе шаманами.

Разом з цим гороскоп Шойгу свідчить, що незабаром він може втратити все, що напрацьовував роками, та загриміти до в'язниці. Кінець квітня 2022 року стане вирішальним періодом.

"У його гороскопі я бачила в'язницю та втрату всього, що було напрацьовано роками. До речі, Шойгу і Путіна ріднить розташування Плутона у тому гороскопах. В обох він знаходиться у знаку Лева — а це будинок війни. Так що обом була призначена війна. По суті, Путін та Шойгу вже не раз її розв'язували в інших країнах. До речі, у гороскопі Шойгу саме 2022 рік – вирішальний. Особливо кінець квітня, коли Марс і Меркурій перебувають у будинку смерті. Це говорить про те, що для людини настала година розплати за все скоєне і повного краху їй не уникнути", - прогнозує Віттрок.

Раніше астропсихологиня передбачала, що країна-агресор Росія піде на поступки в переговорах уже найближчим часом.