RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Будьте уважні: гороскоп до 22 травня для тих, хто перебуває у зоні бойових дій

Астролог Надія Борова озвучила прогноз для всіх знаків Зодіаку до 22 травня - особливу увагу фахівець приділила тим, хто опинився в зоні бойових дій, у тому числі, мирних жителів.

Про це повідомив "Realist.Online".

Овен

У Овнів можуть статися проблеми внаслідок неуважності та недбалості. Якщо представникам цього знака буде потрібна допомога, їм не варто соромитися попросити про допомогу.

Телець

Багатьом Тельцям доведеться зіткнутися з проблемами переміщення та поїздок через різні причини. Наприклад, через дефіцит бензину, або відсутність транспорту.

Близнюки

Близнюкам рекомендується бути обережними, оскільки небезпека може підкрастися в будь-який момент - навіть у дорозі.

Рак

Зірки радять Ракам ретельно обирати людей, з якими вони спілкуються, або скоротити спілкування з ними. У крайньому випадку, їм не варто розповідати про те, що може бути потім використано проти них.

Лев

Леви повинні бути обережними в більшості ситуацій, інакше вони ризикують натягнути на себе безліч неприємностей.

Діва

Астролог радить Дівам бути більш уважними до своєї безпеки, навіть якщо їм здається, що ситуація в населеному пункті стала сприятливою.

Терези

Для Терезів ситуація може загостритися - їх життя може бути на волосині. Їм рекомендується виїхати в безпечне місце або отримати гуманітарну допомогу.

Скорпіон

За розумної поведінки Скорпіонам практично нічого не загрожує. Як тільки з'явиться можливість працювати – її варто використати.

Стрілець

Стрільці ризикують постраждати від ворога, причому більше від людини, ніж техніки. Наприклад, від снайпера. У таких ситуаціях важливо мати на руках надійні розвіддані.

Козеріг

Козерогам краще не ризикувати та залишатися у безпечному місці. У жодному разі не можна довіряти неперевіреним джерелам, оскільки їх можуть ввести в оману.

Водолій

Водолії не повинні провокувати нікого на дії щодо себе. Необхідно поводитися максимально коректно, особливо, коли йдеться про представників влади.

Риби

Нинішній спосіб життя Риб можна охарактеризувати фразою " Активна допомога". Люди цього знака завжди знайдуть чим зайнятися, кому ще допомогти, де знайти для цього кошти.

Раніше ми повідомляли, що останнє збройне протистояння російсько-української війни відбудеться ближче до Нового року, після чого розпочнуться цікаві події, такі як акт капітуляції Росії у березні 2023 року. Водночас Україна поверне повністю Донбас і вестиме переговори щодо Криму.