RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Україна стоїть на порозі нової ери: астролог назвала дату переломного моменту

Український астрологиня Ольга Медвецька прогнозує, що Україна наразі стоїть на порозі нової епохи, початок якої відбудеться у березні наступного року. Створюватимуться нові міждержавні демократичні об'єднання, а старі – змінюватимуть свою структуру та принципи.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

За словами астрологині, не варто мати особливих надій на вступ України до різних міжнародних організацій, оскільки "занадто закоренілими вони стали".

"Ми покладаємо такі великі надії на рішення щодо подальшого включення України до складу начебто надійних і сталих міжнародних організацій. Але моя думка така - не слід плекати завищених очікувань та ілюзій щодо цього. Не в тому сенсі, що нас туди не візьмуть чи там буде не так добре, як нам хочеться. Справа в тому, що ми зараз стоїмо на порозі нової епохи", - написала Медвецька.

Вона зазначила, що існування міжнародних організацій, що діють на даний момент, під великим питанням, а щоб продовжувати свою роботу, їм необхідно змінити свою структурну організацію та принципи.

У березні 2023 року станеться переломний момент в історії. Плутон – планета руйнування для повної трансформації перейде у Водолія – символ революції, демократичності, братерства, співпраці, де залишиться на 20 років.

"На мою думку, це означає, що буде створення нових міждержавних об‘єднань, що характеризуватимуться демократичними принципами, як і належить поважним міжнародним організаціям, проте основою буть дружні, братерські відносини між країнами-учасницями. Там не буде ієрархії, наче є держави, чиє рішення важливіше (з правом вето і тд), а буде рівність учасників одне перед одним. Тому Україна, скоріш за все, прямуватиме саме в напрямку таких організацій", - написала астрологиня.

Історичним прикладом таких змін вона назвала створення США, як об'єднання колоній Британії, які оголосили про свою незалежність. За її словами, це було незадовго до вказаного транзиту.

"Щось подібне відбуватиметься у світі найближчі 20 років", - резюмувала Медвецька.

Нагадаємо, за прогнозом астролога, літо буде непростим для українців, однак у серпні ситуація на фронті почне поступово покращуватися на користь України.