RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

Всі новини

На Риб чекає успіх, а на Козерогів - низка труднощів: гороскоп на 3 вересня для кожного знака Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на 3 вересня для кожного знака Зодіаку, три з яких цієї осені отримають шанс на кар'єрне зростання.

Про це пише "Главред".

Овен

День буде сповнений приємних моментів, проте від важливих кроків краще утриматися, краще зайнятися справами. Можлива зустріч із людьми, з якими давно хотілося побачитися та примирення з близькими.

Телець

Вийде справити потрібне враження на впливових людей, які надалі зіграють роль у кар'єрному зростанні. Хороший день для довгострокового планування та постановки цілей. Можливо, виникне потреба вирішувати сімейні проблеми.

Близнюки

День буде складний, результати роботи не потішать, а з колегами можуть виникнути сварки. Близнюки будуть сповнені негативних емоцій, проте настрій можуть покращити грошові надходження, які можливі ввечері.

Рак

Ракам потрібно виявити максимум терпіння, події можуть розвиватися повільніше, ніж хотілося б. Проте поспіх лише нашкодить. Краще зайнятися завершенням раніше розпочатих справ. Несподівана зустріч може стати початком дружби чи романтичних стосунків.

Лев

Лев буде зосереджений і уважний, хоча зранку на нього обрушаться дрібні неприємності. Успіх чекає у тих справах, де потрібний творчий підхід. В особистому житті представників знака все буде добре, з'явиться бажана визначеність.

Діва

Дів може охопити незрозуміле почуття хвилювання і тривоги, їх атакуватимуть негативні думки. Дратівливість може стати причиною сварок із близькими. Також варто бути уважними із грошима.

Терези

Не варто робити великі витрати, час перейти в режим економії. Не найкращий момент для спілкування, не варто брати участь у галасливих розвагах. Нові знайомства не потішать. Астрологи радять приділити увагу своєму здоров'ю.

Скорпіон

Є небезпека зв'язатися з поганими людьми, які захочуть використати Скорпіона. Не варто ухвалювати поспішних рішень, високий ризик помилки. Важливі питання слід вирішувати лише після ретельного аналізу.

Стрілець

Випаде шанс зробити великий крок у напрямку своєї мети, проте він вимагатиме максимальної серйозності. Можливі дрібні, але неприємні фінансові втрати. Імовірна також напруженість у відносинах із близькими, є ризик суперечок.

Козеріг

На Козерога обрушаться труднощі, але він зможе подолати їх з допомогою своїх цілеспрямованості і рішучості. З'явиться шанс виправити допущені останнім часом помилки, а також продемонструвати свої сильні сторони.

Водолій

День здобуття цінного досвіду, який відіграє важливу роль у майбутньому. Інтуїція допоможе вирішити фінансові питання та збільшити доходи. Гарний момент для зміни обстановки та поїздок вони можуть принести романтичні зустрічі.

Риби

День успіхів на професійній ниві. Уважність та акуратність допоможуть помічати важливі дрібниці. Інтуїція підкаже, на чому варто сконцентруватись для швидкого вирішення проблеми. Імовірні грошові надходження та несподівані подарунки.

Раніше "Апостроф" розповідав, у яких чотирьох знаків Зодіаку восени почнеться бурхливе особисте життя .