RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Ризикований день для Овнів та продуктивний для Дів: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 листопада

Астрологи назвали трьох представників гороскопу, які у грудні зустрінуть справжнє кохання і дали прогноз для всіх знаків Зодіаку на 29 листопада.

"Апостроф" публікує гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 листопада.

Овен

Представнику знака варто переглянути своє життя і зрозуміти, що йде не так, чи не став він жертвою рутини. День просто створений для рішучого кроку, який змінить життя на краще. Якщо цього не зробити – високий ризик застрягти у минулому.

Телець

Хороший день для навчання, самоосвіти та "прокачування" навичок. Нові знання відкриють перед представником знаку багато можливостей та перспектив. Не варто нехтувати цим шансом – вчитися, вчитися та ще раз вчитися.

Близнюки

Представники знака буквально потраплять до інформаційного потоку, відомості надходитимуть до них з усіх боків. Близнюки зможуть зорієнтуватися в цьому масиві інформації та взяти необхідне та корисне для себе.

Рак

Рак все бачитиме у чорному світлі, його девіз у цей день - безапеляційність та різкість. Нічого хорошого з цього не вийде – ймовірні сварки з близькими та конфлікти у робочому колективі.

Лев

Успіх Лева у цей день буде забезпечений допомогою та підтримкою. Її нададуть не лише близькі люди, а й ті, від кого представник знака ніяк на це не очікував. З таким "тилом" він зможе творити чудеса.

Діва

День буде сповнений турбот і метушні, але виявиться максимально продуктивним. Діві доведеться попрацювати, зате вдасться показати себе з кращого боку. Сьогоднішні події можуть стати запорукою її майбутнього успіху.

Читайте також: З ними краще не їздити: які знаки Зодіаку найгірші водії

Терези

Внутрішня гармонія і впевненість у собі забезпечать Терезам разючі результати - обставини і навіть люди будуть змінюватися на краще. Не варто скромничати та приховувати свої переваги – це день вашого тріумфу.

Скорпіон

Не варто братися за великі проекти, можна згаяти важливий момент. Найкращий вибір - повсякденна рутина та поточні справи, які завдяки нетривіальному підходу Скорпіон виконає блискуче.

Стрілець

Настав час відкрити нові горизонти, піднятися на новий рівень. Хороший день для майстер-класів та курсів, які не лише дадуть знання та досвід, а й можуть допомогти познайомитися з цікавими людьми.

Козеріг

Потрібно блискавично приймати рішення, а діяти ще швидше. Тільки такий ритм допоможе не прогаяти можливості, які принесе цей день. Швидкість та кмітливість допоможуть отримати "перший приз".

Водолій

Представники знака будуть схильні до різких висловлювань, причому самі вони навіть не здогадуватимуться, що поранили чиїсь почуття. Однак це може вкрай негативно позначитися на відносинах, тому необхідно виявляти максимум стриманості та дипломатичності.

Риби

Риби з одного погляду вгадуватимуть бажання оточуючих та задовольняти їх. Однак представники знака, які займають керівні посади, почуватимуться не у своїй тарілці, їм краще взяти вихідний.

Раніше "Апостроф" публікував топ-5 найбільших егоїстів за знаком Зодіаку.