RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Їм не допомагають ніякі прийоми: шість імен жінок, яким не щастить у коханні

Деякі жінки притягують до себе велике і щире кохання, наче магнітом і створюють міцні сім'ї в той час, як інші довго не можуть знайти свою другу половинку, попри красу, розум і чарівність.

Жінкам з якими іменами не щастить у коханні, розповідає "Апостроф".

Ганна

Ганна є жінкою сильною та хороброю. Крім того, вона володіє доброю душею, через що часто не вірить у нещирість чоловіків, які вдають, що цікавляться нею. Анна завжди залишається вірною у коханні й не може припустити, що її партнер може обдурити або бути нещирим. Але її наївність стає причиною того, що до неї притягуються любителі зраджувати й ті, хто не готовий до серйозних стосунків. Це може тривати до пенсії, якщо Ганна не почне розумно мислити, перестане вигадувати те, чого насправді немає, і навчиться відокремлювати правду від вигадки.

Дар'я

Дівчина з цим ім'ям не згодна жити в суспільстві з усталеними правилами та стереотипами. Вона вважає, що "рай у курені" може бути й без милого, а в молодості найчастіше вибирає собі поганих хлопців, не задаючись метою пов'язати себе тривалими стосунками. Однак часто такий досвід часто стає травмуючим: Даша, яка не планувала закохуватися, падає головою в безодню кохання, але кавалер не готовий до серйозних стосунків. Це дуже ранить представницю імені.

Анастасія

Дівчина, на ім'я Анастасія має поступливий характер і невпевненість у собі. У спробі змінитись вона доходить висновку, що чоловіків краще підкоряти своїй волі, а не фліртувати з ними, але такий підхід відштовхує своєю невгамовною енергією. Настя також обожнює пригоди та драйв, і їй точно не підходять чоловіки, які люблять проводити час на дивані. Часто вона бере на себе роль материнської фігури чи рятівниці та вибирає кавалерів, які ще не готові до серйозних стосунків.

Читайте також: Вони незрівнянні: фатальні жінки по гороскопу, перед якими не встоїть жоден чоловік

Вероніка

Вероніка, що перекладається як "переможниця", не надто впевнена в собі, скромна та сором'язлива. Вона не має належного досвіду у розумінні чоловічої психології, тому часто сприймає бажання кавалера переспати з нею як справжнє кохання. Це призводить до того, що Вероніка часто падає духом і плаче ночами. Проте, вона все ще мріє про свого принца на білому коні з казок, і їй важко пристосуватися до реальності, яка відрізняється від красивих оповідань.

Алла

Алла може займатися всім, починаючи з дрібних справ та закінчуючи серйозними завданнями. З дитинства вона була самодостатньою та сильною особистістю, і не потребує чоловіка, щоб їй було комфортно. Завдяки своїй потужній енергетиці Алла відштовхує багатьох чоловіків, які бояться її незалежності. Цікаво, що до неї тягнуться мамині синки типу чоловіків, які не можуть вирішувати проблеми самостійно і схильні жити чужим коштом. Якщо Алла хоче знайти щастя в особистому житті, їй потрібно навчитися виявляти свою слабкість і дозволити чоловікові відігравати провідну роль у стосунках. Інакше, поруч із партнером-невдахою, така сильна особистість, як Алла, буде нещасливою.

Василіса

Василіса - людина високої моральної стійкості, але не така мудра, як її казкова тезка. Через свою недостатню життєву досвідченість вона не може побачити справжню суть свого коханого-негідника. Хлопець знає, що не може просто так підкотити до неї: на перший погляд, вона не налаштована на стосунки, тому він починає лестити та давати порожні обіцянки, аби привернути її увагу. Для Василіси кожен закоханий стан - начебто останній, вона не вчиться на своїх помилках, і чоловіки користуються цим з легкістю.

Раніше астрологи розповіли, які жінки за гороскопом стають найкращими мамами.

Цікаві новини для вас:

Їх не кожен може розгадати: астрологи назвали найзагадковіші знаки Зодіаку

Топ-5 безстрашних знаків Зодіаку, яких не так просто налякати

Бояться своїх дружин: астрологи розповіли, хто найбільші підкаблучники з гороскопу