RU  UA  EN

Пʼятниця, 31 травня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

31 травня

Всі новини

Варто подумати про свої вчинки та емоції: гороскоп за картами Таро 8 березня

Тарологи склали детальний гороскоп для всіх зодіакальних знаків за картами Таро на п'ятницю, 8 березня.

Про це йдеться у прогнозі, опублікованому виданням Slovofraza.

Читайте також: Молодик 10 березня переверне життя трьох знаків Зодіаку: кого чекають кардинальні зміни

Овен

Карта "Верховна жриця" говорить про те, що зараз найкращий час для здійснення давно задуманого плану чи ухвалення важливого рішення. Головне - зважати на думку близьких, які лише допоможуть ухвалити правильне рішення.

Телець

Карта "Закохані" вказує на особливо сприятливий час для особистих відносин. Самотнім знакам випаде можливість зустріти своє кохання та почати серйозні стосунки. Тим, хто має партнера, рекомендується відверто та щиро обговорити почуття.

Близнюки

Карта "Зірка" рекомендує заспокоїтися та припинити переживання щодо різних дрібниць. Важливо звернути увагу на емоційний стан та більше проводити часу на свіжому повітрі.

Рак

Карта "Вежа" говорить про те, що є можливість вирішити давно хвилююче питання. Рекомендується довіритися власній інтуїції, щоб знайти несподіваний підхід до вирішення вашої проблеми.

Лев

Карта "Помірність" вказує на те, що треба уникати зайвої уваги і сховатися в тіні. Це дозволить уникнути негативного впливу та агресії з боку оточення. Вечір проведіть у колі друзів.

Діва

Карта "Путівник" говорить про те, що зараз - ідеальний час для планування майбутніх подорожей, а можливо навіть їх початку. Зміни у житті - точно за горами.

Терези

Карта "Колісниця" вказує на те, що можуть виникнути нерозуміння та засудження з боку близьких та друзів. Проте згодом ідеї будуть оцінені на заслуженому рівні.

Скорпіон

Карта "Імператор "говорить про те, що очікується успіх у будь-якому починанні, яке збираєтесь зробити. Вдалий день для запуску нових проєктів, ухвалення важливих рішень чи налагодження корисних зв'язків.

Стрілець

Карта "Блазень" рекомендує провести вихідні у компанії друзів, однак варто бути обережними з фінансами, аби не витратити більше, ніж розраховували.

Козоріг

Карта "Сила" говорить про те, що варто уникати суперечок із близькими для підтвердження своєї точки зору. Проявіть терпіння, адже увечері очікується приємний сюрприз. Карта вказує на силу волі, яку можете використовувати для рівноваги та запобігання конфліктам.

Водолій

Карта "Місяць" вказує на те, що очікуються привабливі ділові пропозиції та цікаві подорожі, які принесуть додатковий дохід. Ваші успіхи не залишаться непомічені.

Риби

Карта "Світ" говорить про те, що потрібно діяти, а всі починання матимуть успіх та принесуть перші плоди. Карта вказує на гармонію та успіх у житті. Крім того, треба бути обережними та не розкриватися різко перед новими знайомими. Можливо, це буде початок романтичних відносин, але потрібно добре придивитися до людей.

Раніше ми розповідали, що березень подарує незабутню зустріч трьом знакам Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Переверне все життя: ці п’ять знаків Зодіаку у березні ухвалять доленосне рішення

Назавжди в їхньому серці: які знаки Зодіаку не можуть забути своє перше кохання

Кого за гороскопом чекають нові можливості у березні: список знаків