RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Lamborghini "засвітила" оновлений кросовер: як виглядає гарячий Urus

У мережі з'явилися фото оновленого кросовера Lamborghini Urus. Авто цьогоріч отримає серію оновлень у рамках фейсліфтингу.

Про це повідомляє профільний портал Carscoops.

Тестовий автомобіль "спіймали" фотографи-шпигуни під час тестів. Примітно, що машина не була закамуфльована і мала просту матово-чорну обгортку, яка недостатньо приховує всі нові деталі дизайну.



Судячи з фото, в авто трохи інші водозабірники на передньому бампері, тепер вони з’єднані зі світлодіодними фарами, подібно до Huracan Tecnica. Ще є набір вентиляційних отворів капота, подібних до тих, що були на попередніх прототипах Urus.


Загалом передній бампер є єдиною зміною у порівнянні з попереднім матово-чорним Urus, який помітили у січні 2021 року. Рік тому більш спортивна передня частина також була встановлена на прототипах Urus, хоча тоді вона була добре прихована під належним камуфляжним покриттям.


Щодо задньої частини, то оновлений бампер отримав нові бічні вентиляційні отвори відповідно до форми задніх крил, більший дифузор, а також деякі нові фальшиві вентиляційні отвори та кутові деталі над ним. Lamborghini зберіг чотири вихлопні труби, як і в поточному Urus.


Urus EVO буде ще потужнішим. Покращена версія 4,0-літрового V8 з подвійним турбонаддувом, який видає 641 кінських сил (478 кВт / 650 к.с.) у поточній моделі, може легко виробляти понад 700 кінських сил.

Оновлений Lamborghini Urus має дебютувати у серпні 2022 року на Pebble Beach Concours d’Elegance.

Раніше "Апостроф" писав, що італійська компанія Ferrari планує випустити обмеженим тиражем перший кросовер Purosangue.