RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Український співак розповів, за що він сильно не поважає росіян: опубліковано відео

Росіяни, на відміну від українців, у своїй пропаганді не соромляться використовувати будь-які засоби, навіть незаконні: для росіян немає нічого поганого в тому, щоб "кого-то купити, когось продати".

Про це заявив в інтерв'ю "Апостроф. Лайм" відомий український музикант, галерист, арт-менеджер, колишній учасник "Океану Ельзи" Павло Гудімов.

"Якщо ми говоримо вже про пропаганду в Україні та пропаганду в Росії, це дві кардинально різні пропаганди. Я думаю, що Росія не пошкодувала багато грошей, вклала в пропаганду. А для нас пропаганда - це нести українське в світ, нести меседжі якісь, і намагатися сказати, що добре, а що погано. А у них це так з фантазією, з технологіями, які не тримаються на поверхневих речах. Вони тримаються на глибинних кодах, імперських кодах, це психологія. Тобто ті всі дії, які відбуваються, я думаю, знаходяться за межами закону, але, з іншого боку, вони працюють на всі верстви - і на середній клас, і на інтелігенцію. Когось купити, когось продати. І ця російська позиція у мене викликає 100% -ну неповагу", - висловив свою думку він.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа. Лайм": Війна з Росією йде в двох форматах, ДНР і Крим - лише один з них - відомий музикант.