RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

"Разом – ми сильніші": під Києвом пройде Міжнародний турнір від Simul Fortes та вірменської діаспори – анонс

партнерський матеріал

У неділю, 12 вересня, за сприяння Вірменського клубу ділових людей "Simul Fortes", за активної підтримки Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Вірменія в Україні Володимира Карапетяна і його дружини, а також за сприяння Верховного комісара у справах діаспори Республіки Вірменія Зареха Синаняна відбудеться перший щорічний Міжнародний турнір "Разом – ми сильніші".

"Життя – це різноманітність у єдності. Керуючись цим принципом наш клуб "Simul Fortes" прийняв рішення організувати перший щорічний Міжнародний турнір "Разом – ми сильніші", спрямований на кооперацію та посилення співпраці між людьми з активною життєвою позицією. Наша мета – показати, що саме єдність – корінь успіху. В абсолютно будь-якій сфері життя. Саме це є головним постулатом нашого клубу. Саме цю думку ми хочемо донести нашим гостям", - вказали організатори заходу.

12 вересня кожен гість заходу зможе спробувати себе в різних видах спорту, починаючи від гольфу і петанку, закінчуючи покером та більярдом.

"Обіцяємо Вам чудовий сімейний вихідний, наповнений активністю, справжньою вірменською гостинністю і приємними подарунками від наших спонсорів для Вас і Вашої родини", - додали організатори.

Місце проведення заходу: Golf Stream Kyiv Golf Club (Київська обл., Макарівський р-н, с. Гавронщина, Гривньовське шосе, 1). Початок: 11:30.

Реєстрація ЗМІ відбуватиметься за телефоном: +38 (099) 128 28 76 або за запитом на адресу електронної пошти.