RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Прощаєшся з сердечним теплом: дочка президента Киргизстану підірвала мережу розповіддю про враження від Києва

Дочка президента Киргистану Алія Шагієва розповіла про свої теплі враження про візит до Києва.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Найбільш приголомшливе в Україні, найперше, про що хочеться розповісти - це люди цієї країни! Складно описати словами, що саме змусило нас відчувати величезну симпатію до українського народу, але все ж я спробую. Знаєте, на відміну від Москви, наприклад, зовсім - зовсім не страшно підійти до будь-якої людині і не тільки запитати дорогу, а навіть зав'язати розмову! розстаєшся з людьми з сердечним теплом, будь то випадковий перехожий, що квапиться кудись, чи касир в магазині або прибиральниця в кафе", - написала вона.

Шагієва зазначила, що Київ набагато затишніше за Санкт-Петербург, оскільки "охоплений світлом". Також, їх з чоловіком вразили українські водії.

"Чоловіка дуже здивували водії, вони дуже ввічливі, я ні разу не чула, щоб на дорогах сигналили один одному, ні разу!!! Ніхто нікого не "підрізає", машини ніби течуть в гармонійному потоці і все, ні на одній ми не побачили подряпин!", - зазначила дівчина.

Також, Шагієва відзначила, що "божеволіє" від української мови, а також, що їй дуже сподобалася українська кухня.

"Я пишу все це і наповнююсь теплотою, дуже щаслива познайомитися з тобою, чудове місто! А ще... твої мощені дороги, боже, нехай вони живуть вічно", - закінчила вона.

У коментарях користувачі мережі дивуються, що вона не згадала "бандерівців", а також дякують Шагиев за позитивний відгук і просять приїжджати ще.

Раніше відомий російський музикант в автобіографії описав своє життя в Києві.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоКиїв