RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Кличка обіцяють "зелене світло" будівництві на Осокорках: інвесторів кличуть на зустріч

У понеділок, 19 листопада, у Київській міській державній адміністрації відбудеться розширена зустріч за участі мера Києва Віталія Кличка, представників міської влади, забудовника та інвесторів ЖК "Патріотика на озерах".

Про це за результатами спілкування із заступником мера В’ячеславом Непопом повідомили учасники мітингу на захист будівництва, пише "СтопКор".

Під час перемовин Непоп зазначив, що не бачить перешкод для здійснення будівництва ЖК "Патріотика на озерах". Він додав, що якщо будівництво законне, воно має продовжуватись і жодні сторонні особи своїми діями не можуть цьому перешкоджати.

Як очікується, під час зустрічі із мером, інвестори нагадають Кличку про обіцянку захисту від "тітушок", які регулярно намагаються завадити будівельним роботам та зірвати терміни виконання та зобов’язання забудовника перед інвесторами.

Зазначимо, що раніше Кличко закликав забудовника зупинити будівництво до рішення суду. 7 листопада Київський адмінсуд підтвердив своїм рішенням, що у компанії є всі необхідні дозвільні документи, проте не минуло і кількох днів, як об’єкт знову піддався атаці. Нападники звели барикади, які заважають руху будівельної техніки. Під час атаки на будівництво працівники ДСО та охорони компанії-забудовника затримали двох нападників.

Як відомо, зранку 15 листопада під стінами КМДА пройшла акція інвесторів ЖК "Патріотика на озерах". Під час громадського протесту учасники намагались звернути увагу влади на блокування будівництва з боку псевдоактивістів.