RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Києві на гарячому спіймали парочку вуличних злодіїв: фото і прізвища злочинців

У Києві впіймали нахабних кишенькових злодіїв, які вкрали гаманець у жінки.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

"Наприклад, цю парочку зловили на гарячому під час здійснення чергової крадіжки. Сталося все на вулиці Жилянській,4. Просто рухалися пішки за жертвою, дочекалися слушного моменту і витягнули у жінки 1985 року народження гаманець, який знаходився у рюкзаку", - йдеться в повідомленні.

Через декілька хвилин зловмисників затримали правоохоронці.

Їх особи відразу встановили:

  • Балог Павло Ігнатович, 2001 року народження. Раніше судимий за крадіжки.
  • Балог Христина Олександрівна, 1996 року народження.

"Нерозуміння деяких коментаторів Кримінально-процесуального Кодексу, судової системи, законів і тд призводить до того, що на деяких реально працюючих правоохоронців падає тінь того, що начебто саме правоохоронці відпускають цих крадіїв. Насправді, справа в тому, що вже давно час змінювати законодавство у цій сфері, бо реально оцим крадіям загрожує лише штраф у розмірі 850 гривень", - пишуть у спільноті.

Раніше в Києві мешканці будинку затримали злодія родом з Росії, який хотів обікрасти квартири. Злочинець 4 роки тому вже попадався на крадіжці в квартирі. Звідти він виніс цінні речі. Але тюремного покарання чоловікові вдалося уникнути.

Як повідомляв "Апостроф", 19 травня в стоматологічній клініці по вулиці Ревуцького в Києві помітили нахабного крадія, який вкрав телефон у дівчини-адміністратора.