RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

Всі новини

У Києві стався спалах коронавірусу в гуртожитку КПІ

У столичному Інституті спеціального зв'язку та захисту інформації Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" стався спалах зараження на коронавірусну інфекцію.

Як пише офіційний портал Києва, про це повідомив виконуючий обов'язки директора "Київського міського лабораторного центру МОЗ України" Сергій Чумак.

За його словами, в одному з гуртожитків лабораторно підтверджено 52 випадки захворювання на коронавірус серед курсантів.

"Перші чотири випадки були виявлені з 22 по 24 липня. За вчора в закладі протестували ще 61 курсанта, які були контактними з хворими. Серед них сьогодні - 48 позитивних результатів дослідження методом ПЛР", - сказав Чумак.

Всього в гуртожитку проживають 152 курсанта.

Чумак додав, що в гуртожитку проводиться дезінфекція. Всі інші контактні особи під контролем. Щоб запобігти поширенню інфекції серед курсантів в гуртожитку, визначені місця для ізоляції хворих.

Як повідомляв "Апостроф", станом на неділю, 26 липня, в Києві кількість хворих на коронавірусну хворобу збільшилася ще на 95 осіб. Всього в столиці зафіксовано 7620 підтверджених випадків захворювання на COVID-19.