RU  UA

Ломаченко - Лопес: американець плюнув, а українець пообіцяв відповісти в рингу

Український боксер Василь Ломаченко в ніч з 17 на 18 жовтня зійдеться з американцем Теофімо Лопесом в бою за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі.

Подробиці - в сюжеті Апостроф News.

ЛОМАЧЕНКО - ЛОПЕС: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

"Я тут для того, аби робити свої справи. Якщо їм треба перекласти це для тебе, то просто подивись мені в очі, і ти зрозумієш, що ти для мене лише (плює)", - сказав Лопес.

Американець протягом тривалого часу домагався бою з Ломаченком, зокрема використовуючи тактику з зухвалими заявами і навіть образами на адресу українця. Василь не вступав у перепалку, так як планує відповісти кривдникові на рингу.

"Мені не потрібно нічого кричати, мені не потрібно нічого заявляти, дражнити або принижувати його. Він сам все робить. Він розкручує в принципі поєдинок", - сказав Ломаченко.

32-річний Ломаченко за свою кар'єру провів 15 боїв, в яких здобув 14 перемог при одній поразці. Українець є чемпіоном світу за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація), WBC (Всесвітня боксерська рада) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

23-річний Лопес провів 15 боїв і здобув 15 перемог. Американцеві належить чемпіонський пояс за версією IBF (Міжнародна боксерська федерація).