RU  UA

Вибори мера Києва: названий претендент на другий тур з Кличком

Політолог Олексій Якубін запевнив, що основний кандидат, який реально може вийти в другий тур з Віталієм Кличком на найближчих місцевих виборах в Києві, - це кандидат від "Слуги народу".

АПОСТРОФ TV - ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН ПРЯМИЙ ЕФІР

Про це він розповів в ефірі на "Апостроф TV".

Якубін вважає, що праймеріз в "Слугу народу" на місцеві вибори - це якась інтрига. За його словами, для партії важливо мати свого кандидата, бо це в деякому роді тест для політсили.

"Тому ми бачимо настільки гарячу боротьбу і в середині фракції, тому що той, хто буде представляти" Слугу народу "на цих виборах, має всі шанси потрапити до другого туру. Згідно соціології, там цей кандидат зустрінеться з Віталієм Кличком", - розповів він .

Також політолог додав, що різні політичні сили набирають вагу перед виборами і останнім часом активізувалася партія "Пропозиція". Він не виключає, що такі партії також будуть впливати на результат місцевих виборів в Києві.

Раніше політолог Олександра Решмеділова заявила, що жителі Києва очікують, що президент Володимир Зеленський підтримає на місцевих виборах 25 жовтня чинного мера Віталія Кличка.