RU  UA

"Зеленський вибрав ще одного президента в Україні": Олексій Давиденко на "Апостроф TV" у Роксани Руно

Український бізнесмен і активний блогер Олексій Давиденко в інтерв'ю Роксані Руно в програмі "Всьо по бєспрєдєлу" на "Апостроф TV" розповів про те, як він ставиться до карантину в Україні, наскільки змінився Володимир Зеленський і чого чекати від виборів мера Києва.

Як сильно змінився Володимир Зеленський на посаді президента

Давиденко переконаний в тому, що Зеленський змушений спиратися на думку своїх близьких через те, що у нього фізично не вистачає часу на те, щоб самому вивчати політичну ситуацію в країні. За його словами, людина не може помінятися в кращу сторону в такому віці.

"Людина не може помінятися в кращу сторону в 40 років. Якщо людина ховала гроші в офшорах, не платила податки, то вона не може зміниться. У людини повинні бути якісь принципи до потрапляння у владу. Насправді, на мою думку, Зеленський не змінився, він просто перші півроку видавав себе за того, ким не є", - заявив він.

Про скандали в українській політиці

Бізнесмен стверджує, що всі політичні скандали, жорсткі висловлювання, тощо, були завжди, проте раніше це не мало великого розголосу, тому що не було соціальних мереж, куди можна було це викласти. Але тепер це стало таким собі шумовим сміттям.

"В даний час ні політики, ні суспільство вже не реагують на скандали. Зараз навіть великі розслідування тримаються в інформаційному просторі день-два. Влада зрозуміла, що не потрібно реагувати на скандал і через два дні все забудеться", - пояснив Давиденко.

Про Саакашвілі

Давиденко не розуміє, як в одній країні може бути два президенти. На його думку, Саакашвілі після роботи в Грузії продовжує вести себе, як глава держави, а Зеленський реально займає пост президента.

"Я не розумію, чому Порошенко або Зеленський вибирають ще одного президента в Україні. Тоді навіщо вибирати президента, якщо главі держави потрібен ще один президент", - вважає Давиденко.