RU  UA

"Зеленський поки себе не заплямував": Бацман на "Апостроф TV" у Роксани Руно

Українська журналістка, блогер і головний редактор інтернет-видання "Гордон" Олеся Бацман в інтерв'ю Роксані Руно в програмі "Всьо по бєспрєдєлу" на "Апостроф TV" розповіла про українську журналістику, Володимир Зеленський і яскравих жінок в українській політиці.

Про журналістську спільноту в Україні

За словами Бацман, журналісти в Україні не об'єднані в якесь співтовариство або якимись етичними нормами.

"Не раз виступаючи в ефірі телеканалів, я говорила, що якщо мені не подобається редакційна політика якогось ЗМІ, але його переслідують за журналістську діяльність, я завжди буду його захищати. Так як це говорить про те, що сьогодні взялися за це ЗМІ, а завтра візьмуться за мене. Але в Україні журналісти часто керуються іншою логікою", - заявила вона.

Про яскравих жінок в українській політиці

Бацман вважає, що Юлія Тимошенко є номером один в українській політиці і тримає цей п'єдестал вже багато років. Однак є ще одна жінка, яка може скласти конкуренцію Тимошенко.

"Ірина Верещук однозначно є "залізною леді" і у неї дуже багато енергії. Всі питання, за які вона береться - вирішуються. Верещук ще може себе проявити", - підкреслила журналістка.

Про рейтинг Володимира Зеленського

Бацман переконана, що через рік після перемоги на виборах Зеленський продовжує користуватися довірою у громадян.

"Він поки не розгубив рейтинг. З Верховною Радою, Кабміном і органами влади вже все зрозуміло. Але люди ще продовжують сподівається на Володимира Зеленського. І це завдяки тому, що президент поки не заплямував себе корупційними скандалами", - пояснила вона.