RU  UA

"Зеленський буде ще максимум рік": Добкін на "Апостроф TV" у Роксани Руно

Колишній мер Харкова і екс-нардеп Михайло Добкін в інтерв'ю Роксані Руно в програмі "Всьо по бєспрєдєлу" на "Апостроф TV" викликав мера Києва Віталія Кличка на дебати, пояснив, чому не спілкується з мером Харкова Геннадієм Кернесом, а також розповів про українську політику.

Про вибори мера Києва

Добкін запевняє, що в разі перемоги на виборах мера Києва заїде в місто на білому коні. Але поки він їздить на мотоциклі і придивляється до місць, які знаходяться в жалюгідному стані.

"Я живу вже шість років на два міста і більшу частину часу проводжу в Києві. Чи не переїжджаю до столиці через дітей", - пояснив кандидат у мери.

Також Добкін викликав Кличка на дебати і заявив, що той може брати з собою навіть Арнольда Шварценеггера.

Про коронавірус в Україні

Добкін вважає, що світ через коронавируса зміниться, і Україна також чекають зміни.

"Люди, які мають особливі можливості в цій країні, вони вимушені робити в Україні якісну медицину для себе і для всіх жителів. У пандемії є плюси, і це один з них. Адже люди, яким потрібні термінові операції або лікування, не стануть чекати роками , щоб виїхати за кордон, вони будуть створювати якісні умови тут", - пояснив політик.

Про головну проблему Зеленського

Добкін вважає, що президента Володимира Зеленського немов накрили ковпаком. При цьому екс-нардеп не знає, хто тримає главу держави в такому стані.

"Я голосував за Зеленського, його програма мені подобалася. Але за рік він змінився так сильно, що буквально все його передвиборні заяви перевернуті з ніг на голову. Глобально змінити людину може тільки щось дуже сильне. Я пов'язую це з впливом ззовні. Це може бути те саме зовнішнє управління. В даний момент багато речей він говорить змушене. Я думаю, що він буде ще максимум рік і потім будуть перевибори", - наголосив він.