RU  UA

"Хотів би стати радником Зеленського": Володимир Бебешко на "Апостроф TV" у Руно

Продюсер Володимир Бебешко в інтерв'ю Роксані Руно в програмі "Всьо по бєспрєдєлу" на "Апостроф TV" заявив, що артистам і шоуменам не місце в політиці, також він пояснив, що поки вірить в Зеленського і не готовий сам іти у Верховну Раду.

Про Вакарчука і Притулу в політиці

Бебешко вважає, що артистам не місце в політиці, там повинні бути професіонали

"Що стосується Сергія Притули, якщо мер міста повинен бути українцем, то так, якщо він повинен бути патріотом, тоді теж так, якщо він повинен бути порядною людиною, то так, це все відноситься до Притулі. Але який він професіонал, я не знаю. Якби мене засунули в мери, випадково, то я б набрав професіоналів, взяв би біту і стежить, щоб вони працювали і не крали. Славко Вакарчук хороший музикант, кумир молоді та прекрасний композитор. Два рази був у Верховній Раді, напевно, йому там не подобається. Мені здається, що може він правильно зробив, адже на його місце може прийти професіонал. Я думаю, що артистам там немає місця", - пояснив він.

Про президента Зеленського

Продюсер упевнений, що багато в чому Зеленському з обранням допоміг серіал "Слуга народу"

"В історії з обранням президентом Володимира Зеленського, дуже велику роль зіграв серіал "Слуга народу". Такого ще не було і люди повірили, що таке можливо в житті. Я теж сподіваюся, що все показане в серіалі, повториться і в житті. Я особисто знаю Зеленського так як я три-чотири роки працював з ним в "95 Кварталі". В роботі він дуже професійна і порядна людина. Можливо в даний момент у нього не все виходить, але він точно має бажання змінити країну. Мені він посада не пропонував після того, як став президентом. Але я хотів би бути радником Зеленського. я прийшов би і порадив трохи почистити оточення, там занадто багато зайвих людей", - заявив він.

Про похід в політику

"Я б не хотів йти в нардепи, мені соромно. Я не хотів би поруч з цими людьми сидіти. Одні раз я був у Верховній Раді, нас запрошували щодо питання авторських прав. Там дуже противна енергетика. Такий нафталін, такий негатив у всіх тих стінах. Я там не міг і 15 хвилин висидіти. Сидіти дуже важко, сидіння жорсткі", - запевнив він.