RU  UA

«Швидше за все, я грав Ахметова»: артист Горянський на «Апостроф TV» у Руно

Артист Володимир Горянський в інтерв'ю Роксані Руно в програмі «Всьо по бєспрєдєлу» на «Апостроф TV» заявив, що в Україні потрібно менше піднімати питання, які роз'єднують країну, а артистам не варто йти у велику політику.

Про роз'єднання країни

Горянський переконаний, що для об'єднання країни не потрібно піднімати теми, які роз'єднують.

«Не варто піднімати питання мови і вірувань. Економічна ситуація в країні настільки важка, що питання роз'єднання лише розгойдують той човен, в якому ми всі сидимо. Якщо перевернеться, то ми все підемо на дно. Необхідно забути про свої амбіції та образи. Такі питання потрібно подавати в правильному ключі і ділити їх не варто», - заявив він.

Про Вакарчука і Притулу

Артист переконаний, що Вакарчук вчинив неправильно, коли в минулому році, знову пішов у політику.

«Вакарчук завів в Парламент цілу фракцію, а сам давав концерти. Вважаю, що це неправильно. В одну річку не можна увійти двічі і потрібно було з гідністю залишитися у Верховній Раді, до кінця каденції, а не йти. В очах багатьох його виборців - це не дуже хороший крок. Що стосується Притули, то я думаю, що відбувається використання популярних людей для відтягнення голосів. Він не переможе, але явно забере голоси у інших кандидатів. Це лише технології і хлопці роблять це абсолютно свідомо. Для артистів вибори - це завжди була можливість заробітку. Сергій дуже талановита людина в своїй професії і я не уявляю, що він може займатися там трубами і рейками», - пояснив Горянський.

Про «Слугу народу» і Зеленського

Горянський стверджує, що у нього не виникало думок про те, що серіал «Слуга народу» може стати політичною рекламою перед виборами.

«Спочатку ніхто не думав про те, що це стане рекламою перед виборами. Вже через кілька років після старту проекту почали жартувати про те, що це було б непогано. Я думаю, що це хтось придивився і вирішив, що даний проект можна використовувати під вибори. Я прийшов на звичайний кастинг і мене взяли на роль. Швидше за все я грав персонажа, який нагадував Ахметова, там і прізвище було співзвучна. Серіал показав історію політичного романтизму, який дуже зрозумілий людям. Адже всім хочеться героя. І цей образ на екрані сподобався людям. Я думаю, що Зеленському тепер не просто зламати систему. Якби все було просто, то ми давно б жили добре», - підкреслив він.