RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Росії жінку підозрюють у вбивстві сім'ї - тіла дітей знайшли в сумці: фото

У російському Владивостоці знайшли вбитими двох п'ятирічних дітей і їхнього батька. У вбивстві підозрюють матір малюків.

Про це пише в Telegram LIFE SHOT.

Відзначається, що в квартирі були виявлені тіла 40-річного чоловіка Дениса Л., його п'ятирічної дочки Вікторії і сина Діми з множинними колото-різаними ранами. Як пише Комсомольская правда, двоє малюків з глибокими порізами на шиях, були заховані в сумку. За словами очевидців, голови дітей немов намагалися відрізати.

У живих залишився їхній третій син Кирило, він знаходився в дитсадку.

Поліцією затримано 37-річну Катерину Л. - дружину вбитого. Вона залишила в квартирі лист, де було зазначено, що чоловік постійно зраджував і знущався над нею. Попередньо, після вбивства жінка сіла у свою машину і поїхала в найближчий кінотеатр, де і була затримана.

За словами знайомих, відразу після народження трійні, в родині почався розлад. Жінка стала дивно поводитися, чоловік, побоюючись за діточок, навіть відвозив їх до своїх рідних в інше місто.

У середу, 28 квітня Дарницький районний суд Києва обрав запобіжний захід підлітку Максиму Суміну, якого підозрюють у вбивстві батьків і молодшого брата.